Felvételi 2018

Fontos dátumok és tennivalók elsős gólyák részére.

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar általános szakleírásása.

A 2018 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan 2018. július 25-én húzzák majd meg, vagyis aznap este 8 órakor kiderül, bekerültetek-e a kiválasztott felsőoktatási intézménybe.

Létrejött Facebookon a FOK Specialisták – SZTE-s vagyok, kérdezz bármit csoport.

A felvételihez kapcsolódó teendőkről, tanulmányi kérdésekről, karspecifikus témákról, szórakozási lehetőségekről, lakhatásról és úgy általában az egyetemi életről kérdezhetik az SZTE Specialistáit. A tizenöt jelenlegi hallgatót minden nap 9 és 18 óra között hívhatják az érdeklődők, június 29-től július 10-ig.

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni. Jelentkezési határidő: 2018. július 11. (szerda)

Idén március 28. - április 1. között kerül megrendezésre az EEB Tábor, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi és Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatainak közös Tábora az érettségi előtt álló fiatalok számára.

A Fogorvostudományi Kar január 13-án fogadta a fogorvosképzés iránt érdeklődőket - leendő hallgatókat és szüleiket -, akiket Dr. Baráth Zoltán egyetemi docens, Oktatási dékánhelyettes köszöntött.

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” - ezzel a szlogennel szervezi meg január 13-án és 14-én a Diákhitel Központ két napos, interneten követhető felsőoktatási workshopját.

A Szegedi Tudományegyetem összes kara képviselteti magát a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2018. január 18-20. között rendeznek Budapesten.

Gratulálunk minden sikeresen felvételiző fiatalnak!

Gratulálunk minden sikeresen felvételiző fiatalnak!